bartek_00 Napisano 13 Lipca 2008 Share Napisano 13 Lipca 2008 Witam ! Nie wiem czy jest to odpowiedni dział , ale tak naprawdę to mam problem z wykonaniem modelu , ponieważ nie mogę go nigdzie odnaleźć. Czy mógłby mi ktoś wskazać sklepy gdzie jest duży asortyment modeli w skali 1:25 , a najlepiej , jeśli wskazałby mi ktoś sklep , gdzie mogę zakupić Opla Blitza w owej skali, Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 13 Lipca 2008 Share Napisano 13 Lipca 2008 Opla możesz kupic z italeri ale tyko wersję pożarniczą i w skali 24 był model wersja ciężarówka jednak teraz jest prawie nie do dostania istnieja tez modele z academy jest panther i inne http://www.hobbysta.pl/pojazdy-wojskowe-pojazdy-wojskowe-125-c-31_149_168.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 13 Lipca 2008 Autor Share Napisano 13 Lipca 2008 No tak te modele już widziałem na Hobbyscie i innych sklepach , może któryś z was zna jakiś mniej popularny sklep , ale z większą liczbą modeli. Opla szukam wersję wojskową , wiem , że można kupić papier 1/25 ale ja kleje tylko plastyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 13 Lipca 2008 Share Napisano 13 Lipca 2008 to kup italerkę pożarową i dorób pakę :] będziesz miał kupę zabawy i radochę że sam zrobiłeś połowę modelu :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 13 Lipca 2008 Autor Share Napisano 13 Lipca 2008 Znalazłem też coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi