ChuChu Napisano 27 Sierpnia 2022 Share Napisano 27 Sierpnia 2022 Hej, Mam do oddania kilka mniej lub bardziej niekompletnych modeli. Błędy "młodości" gdzie zaczynałem, a po pierwszym błędzie odpuszczałem i brałem kolejny... Ferrari California Revell - jest nadwozie, kokpit chyba też, ale na 100% niekompletny. Wpadły też jakieś sportowe fotele żywiczne. McLaren F1 - wydaje mi się że jest kompletny. Tylko kawałek kokpitu maźnięty farbą. Pewnie coś "testowałem". Honda NSX - Jest nadwozie, koła i jakaś drobnica. M2A2 - chyba cały model oprócz głównego elementu, czyli całego podwozia z górnym pancerzem. Spitfire - skrzydła, kokpit. Brakuje kadłuba i silnika. Sea Lynx Revell - powinien być cały oprócz wnętrza. 2x B-17 1/72 Revell - sama drobnica, brak głównych elementów Gaz- w pudełku są jakieś akcesoria z innych modeli. Zbieraninę proszę traktować jako złom. Nie jestem w stanie powiedzieć co jest, a czego brakuje. Także lata przewalania w szufladzie zrobiły swoje. Pewnie jakiś doświadczony modelarz, coś sobie z tych części wygrzebie do innych projektów ( chociażby silniki i karabiny z B-17) . A jak nie, to zawsze będzie na czym prowadzić próby malowania itd. Koszt to równe 25 zł, z czego 18 zł to koszt wysyłki Paczkomatem. Niech mi się zwróci koszt pakowania Kto pierwszy, ten lepszy. Ewentualnie istnieje możliwość odbioru w Warszawie pod Decathlon Okęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 27 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
petermarcin Napisano 27 Sierpnia 2022 Share Napisano 27 Sierpnia 2022 Poproszę Reszta na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi