ChuChu Napisano 27 Sierpnia 2022 Napisano 27 Sierpnia 2022 Hej, Mam do oddania kilka mniej lub bardziej niekompletnych modeli. Błędy "młodości" gdzie zaczynałem, a po pierwszym błędzie odpuszczałem i brałem kolejny... Ferrari California Revell - jest nadwozie, kokpit chyba też, ale na 100% niekompletny. Wpadły też jakieś sportowe fotele żywiczne. McLaren F1 - wydaje mi się że jest kompletny. Tylko kawałek kokpitu maźnięty farbą. Pewnie coś "testowałem". Honda NSX - Jest nadwozie, koła i jakaś drobnica. M2A2 - chyba cały model oprócz głównego elementu, czyli całego podwozia z górnym pancerzem. Spitfire - skrzydła, kokpit. Brakuje kadłuba i silnika. Sea Lynx Revell - powinien być cały oprócz wnętrza. 2x B-17 1/72 Revell - sama drobnica, brak głównych elementów Gaz- w pudełku są jakieś akcesoria z innych modeli. Zbieraninę proszę traktować jako złom. Nie jestem w stanie powiedzieć co jest, a czego brakuje. Także lata przewalania w szufladzie zrobiły swoje. Pewnie jakiś doświadczony modelarz, coś sobie z tych części wygrzebie do innych projektów ( chociażby silniki i karabiny z B-17) . A jak nie, to zawsze będzie na czym prowadzić próby malowania itd. Koszt to równe 25 zł, z czego 18 zł to koszt wysyłki Paczkomatem. Niech mi się zwróci koszt pakowania Kto pierwszy, ten lepszy. Ewentualnie istnieje możliwość odbioru w Warszawie pod Decathlon Okęcie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi