Sjmport Napisano 25 Października 2022 Share Napisano 25 Października 2022 No nie ma to jak coś koncertowo popsuć. Otóż składałem do kupy MT-LBu Toros z Red Tank Miniatures. Jak na złość nie dałem rady poprawnie zmontować lemiesza. Zresztą lufa działka też była lekko w bok zgięta... No więc wpadłem sobie na pomysł, że użyję wyobraźni. I narodził się pojazd w klimatach post-apo. Ze złomu modelarskiego dokleiłem koła z T-55 i T-72 od Revell-a, dokoptowałem bo bokach fragmenty blachy do Crusadera z IBG, gumowe paski gąsienic z Mirage Hobby. Lufę wymieniłem na metalową do Bradleya. Plus zbiorniki z T-55. Nawet to wychodzi. Obecnie wszystko po zabiegu szarego podkładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek74 Napisano 13 Grudnia 2022 Share Napisano 13 Grudnia 2022 Dajesz dalej. Fajnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi