HanyS Napisano 20 Listopada 2022 Share Napisano 20 Listopada 2022 Witam wszystkich, Na forum udzielam się po raz pierwszy ale mam nadzieje że nie ostatni :)) Swoją przygodę z modelarstwem zacząłem stosunkowo niedawno bo około pół roku temu, ale od tego czasu wciągnęło mnie jak bagno. Powoli udoskonalam swój warsztat, na czym ucierpiało kilka zestawów, a przy dwóch ostatnich efekty zaczęły (przynajmniej moim zdaniem) przypominać coś wiecej niż poligon doświadczalny. Dlatego też postanowiłem podzielić się rezultatem moich ostatnich prac z osobami które w modelarstwie siedzą dłużej niż ja i poddać je krytyce. Będę bardzo wdzięczny za wszelkie uwagi, wskazówki i krytykę. Na pewno pomogą mi one w dalszym zgłębianiu tajników modelarstwa :)) Model skleiłem z elementów dostarczonych przez producenta, jedynie dodałem kilka drobnych modyfikacji jak spawy czy tekstura metalu. Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi