iraz Napisano 17 Lipca 2006 Share Napisano 17 Lipca 2006 PETERBILT 377 A/E Z FIRMY ITALERI W SKALI 1:24 O NUMERZE KATOLOGOWYM 740: NUMER REJESTRACYJNY:FZ 65543 CO DAODAŁEM,ZMINIŁEM I ODJĄŁEM: -NIE DAŁEM GÓRENEGO SPILERA -NIE DAŁEM DOLNYCH OSŁON -DAŁEM INNE RURY WYDECHOWE -ZA KAŻDYM KOŁEM GUMOWY HLAPACZ -ODBLASKI -ANTENY -PRZEWODY ZA KABINĄ -Z TYŁU DAŁEM ŚWIATŁA KTÓRE ORGINALNA WERSJA MODELU NIE POSIADA -NIE DAŁEM ORGINALNEJ KALKOMANI -POŁOŻONY LAKIER NA MODELU TO ŚLIWKOWY METALIK ORAZ CZRNY POŁYSK NA TYM ZDJĘCIU JEST ORGINAŁ MODELU: A NA TYCH ZDJĘCIACH JEST MOJA WERSJA MODELU: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 22 Sierpnia 2006 Share Napisano 22 Sierpnia 2006 Wygląda jak klasyczna cieżarówka, czyli bez tego spoilera, prezentuję sie calkiem nieźle lecz kolor ... ja osobiścielubię jasne, wyraźiste kolory, ale to juz moje zdanie ;). Ładny model i tyle ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 17 Września 2006 Autor Share Napisano 17 Września 2006 Dzięki za opinie ale każdy ma inny gust mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi