jerzy_k Napisano 21 Grudnia 2022 Share Napisano 21 Grudnia 2022 Po pomalowaniu poprzedniej Toyoty od AK czułem pewien niedosyt, więc dla porównania postanowiłem pomalować wersję od MIGa. Generalnie żywica to nie jest mój ulubiony materiał jeżeli chodzi o modele (co innego figurki). Mimo to wydaje mi się że efekt końcowy nie jest najgorszy. Wybrałem jasny kolor lakieru żeby te mało realistyczne obicia były bardziej widoczne Oprócz tego że jest bardziej poobijany niż poprzedni jest również bardziej zagracony. Porównanie obu pojazdów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 28 Grudnia 2022 Share Napisano 28 Grudnia 2022 Niegłupi modelik,tylko jedna uwaga ,,kałach"powinien być bardziej w czerni i okładka pod lufą w kolorze drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi