Konrad-Ciba Napisano 6 Stycznia Autor Share Napisano 6 Stycznia Wiem, sam lubię Dragona. Tymczasem Beob z Border. Małe wiercenie detalu na Beob z Border. Jeszcze błotniki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 6 Stycznia Autor Share Napisano 6 Stycznia W między czasie to będzie do mycia z “11”. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano Wtorek o 09:55 Autor Share Napisano Wtorek o 09:55 Kawałek gasienicy tego T-34 już trochę suchy. Te od Pz. IV schną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano Wtorek o 11:20 Autor Share Napisano Wtorek o 11:20 Kończąc dzisiejsze prace, wymyłem farbę z kół do “515” i starej “11”; Border. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano Środa o 11:19 Autor Share Napisano Środa o 11:19 Reaktywacja starego modelu. Na chwilę obecną czeka w kolejce do mycia z farby a ja dziś zająłem się trochę gąsienicami. Jest to efekt przed metalizowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTiStyle Napisano Środa o 19:52 Share Napisano Środa o 19:52 Cześć, w jaki sposób udaje ci się wymyć model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano Środa o 21:05 Autor Share Napisano Środa o 21:05 Godzinę temu, GTiStyle napisał: Cześć, w jaki sposób udaje ci się wymyć model? Wymywam aerografem do którego leje Levelinga i po prostu pod ciśnieniem zmywam warstwy farby nasączając powierzchnię a potem rozdmu:bip:ąc przy detalach Levelingiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano Środa o 23:36 Autor Share Napisano Środa o 23:36 Ciapłem se. Przed weatheringiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano Czwartek o 18:32 Autor Share Napisano Czwartek o 18:32 Tyle na dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano Piątek o 05:53 Autor Share Napisano Piątek o 05:53 Parę poprawek i coś maluje. ️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 23 godziny temu Autor Share Napisano 23 godziny temu I dwa w żółtym. Przed brudzeniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 22 godziny temu Autor Share Napisano 22 godziny temu Gotowe na brudzenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 17 godzin temu Autor Share Napisano 17 godzin temu Sporo malowania dziś. Ostatecznie jeszcze zapodkładowawszy wieżę, następnie Hull Red Tamiy. Stożek jest gotowy na kamuflaż aczkolwiek pierw wyprowadzę kadłub z kolorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 13 godzin temu Share Napisano 13 godzin temu Czym podkładowałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 12 godzin temu Autor Share Napisano 12 godzin temu 11 minut temu, Paweł Czarnocki napisał: Czym podkładowałeś ? Standardowo podkład do części PE czyli ten czerwony Gunze pod pędzel a resztę to masz na zdjęciu czyli Surfacer 1500, biały a potem Hull Red. Celowo użyłem białego Surfa rozjaśniając czerwony warstwą przed. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi