Konrad-Ciba Napisano 6 Stycznia Autor Share Napisano 6 Stycznia Wiem, sam lubię Dragona. Tymczasem Beob z Border. Małe wiercenie detalu na Beob z Border. Jeszcze błotniki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 6 Stycznia Autor Share Napisano 6 Stycznia W między czasie to będzie do mycia z “11”. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 7 Stycznia Autor Share Napisano 7 Stycznia Kawałek gasienicy tego T-34 już trochę suchy. Te od Pz. IV schną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 7 Stycznia Autor Share Napisano 7 Stycznia Kończąc dzisiejsze prace, wymyłem farbę z kół do “515” i starej “11”; Border. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 8 Stycznia Autor Share Napisano 8 Stycznia Reaktywacja starego modelu. Na chwilę obecną czeka w kolejce do mycia z farby a ja dziś zająłem się trochę gąsienicami. Jest to efekt przed metalizowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTiStyle Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia Cześć, w jaki sposób udaje ci się wymyć model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 8 Stycznia Autor Share Napisano 8 Stycznia Godzinę temu, GTiStyle napisał: Cześć, w jaki sposób udaje ci się wymyć model? Wymywam aerografem do którego leje Levelinga i po prostu pod ciśnieniem zmywam warstwy farby nasączając powierzchnię a potem rozdmu:bip:ąc przy detalach Levelingiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 8 Stycznia Autor Share Napisano 8 Stycznia Ciapłem se. Przed weatheringiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 9 Stycznia Autor Share Napisano 9 Stycznia Tyle na dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 10 Stycznia Autor Share Napisano 10 Stycznia Parę poprawek i coś maluje. ️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 12 Stycznia Autor Share Napisano 12 Stycznia I dwa w żółtym. Przed brudzeniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 12 Stycznia Autor Share Napisano 12 Stycznia Gotowe na brudzenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 12 Stycznia Autor Share Napisano 12 Stycznia Sporo malowania dziś. Ostatecznie jeszcze zapodkładowawszy wieżę, następnie Hull Red Tamiy. Stożek jest gotowy na kamuflaż aczkolwiek pierw wyprowadzę kadłub z kolorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia Czym podkładowałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 12 Stycznia Autor Share Napisano 12 Stycznia 11 minut temu, Paweł Czarnocki napisał: Czym podkładowałeś ? Standardowo podkład do części PE czyli ten czerwony Gunze pod pędzel a resztę to masz na zdjęciu czyli Surfacer 1500, biały a potem Hull Red. Celowo użyłem białego Surfa rozjaśniając czerwony warstwą przed. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 13 Stycznia Autor Share Napisano 13 Stycznia Dokończyłem mycie Ha-Go. Jakieś delikatne poprawki i podkład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 13 Stycznia Autor Share Napisano 13 Stycznia (edytowane) Coś tam se chciałem zareklamować to i tu wrzucam PanzerWerka. Edytowane 13 Stycznia przez Konrad-Ciba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 14 Stycznia Autor Share Napisano 14 Stycznia Cienka warstwa podkładu Surfacer White 1500. Teraz przerzucam się na model „11”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia Konradzie ? Psikasz białym Surfacerem bo lepiej kryje niż szary czy ze względów "kolorystycznych" jako baza pod dalsze modulacje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 14 Stycznia Autor Share Napisano 14 Stycznia Tym białym dałem dosłownie kilka ogólnych mgiełek tak nawet żeby nawet trochę elementy PE prześwitywały, wcześniej zapodkładowane czerwonym Gunze. A biały tak, Red Hull Tamiy jest dosyć ciemny, nie robię modulacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 14 Stycznia Autor Share Napisano 14 Stycznia Czarna „11” jest prawie gotowa do mycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 15 Stycznia Autor Share Napisano 15 Stycznia Sporo dłubania dziś było. Ostatnie detale. Została kopułka wentylatora na wieży i łańcuch do sworznia sprzęgu. Myślę jutro już myć przed podkładem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 17 Stycznia Autor Share Napisano 17 Stycznia Znowu w podkładzie. Pora na Beoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 17 Stycznia Autor Share Napisano 17 Stycznia Tamiya Hull Red XF-9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 18 Stycznia Autor Share Napisano 18 Stycznia Dwa dziś. Na FB jest film. Tutaj to już w ogóle wrzucenie go graniczy z cudem. Na Insta i FB parę godzin czekałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi