amista Napisano 4 Stycznia 2023 Share Napisano 4 Stycznia 2023 Kupię kalki do Jaków w polskim lotnictwie interesuje mnie Jak 1b 1/48 Może ma ktoś na zbyciu kalkomanie Modelmarker Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 4 Stycznia 2023 Share Napisano 4 Stycznia 2023 37 minut temu, amista napisał: Kupię kalki do Jaków w polskim lotnictwie interesuje mnie Jak 1b 1/48 Może ma ktoś na zbyciu kalkomanie Modelmarker Andrzej Model Maker wznowił te kalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amista Napisano 4 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2023 (edytowane) Dzięki za informacje myślałem ze są nadal niedostępne wyprzedane !!! Andrzej Edytowane 4 Stycznia 2023 przez amista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi