bnk_one Napisano 8 Sierpnia 2008 Share Napisano 8 Sierpnia 2008 Panowie, kwestia jest taka, na jaki kolor zrobić siatkę maskującą, jakiej farby użyć. Chodzi mi konkretnie o taką: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bnk_one Napisano 11 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2008 Skoro nikt nie wie to trudno, będę kombinował na własną rękę, jak się uda to do galerii trafi winietka ze stanowiskiem ogniowym na którym będzie haubica 105 mm od Revell, zestaw authentic, skala to podobno 1:40. Pozdrawim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 11 Sierpnia 2008 Share Napisano 11 Sierpnia 2008 ... spokojnie Zakup siatke maskujaca np Verlindena (na ebay grosze z przesylka), a te paseczki zrob np z tasmy maskujacej Tamiya lub innego papieru, tudziez folii wklej i pozniej pomaluj calosciowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bnk_one Napisano 11 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2008 Właściwie to chodziło mi kolory jakie trzeba użyć do pomalowania owej siatki i paseczków. Samą siatkę chciałem zrobić z gazy a paseczki z chusteczki + wikol, ale taśma którą proponujesz może być lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi