Swistak1541804957 Napisano 11 Sierpnia 2008 Share Napisano 11 Sierpnia 2008 Witam Zaczynam pracę nad kolejnym modelem. Tym razem będę relacjonował pracę nad nim. Kolejną mą ofiarą jest Tornado. Już zrobiłem kilka fotek. Jest to na razie wnętrze pudełka, które powędruje też do IN-BOX'ów, ale to jednak zawsze coś: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swistak1541804957 Napisano 11 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2008 Do czego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 11 Sierpnia 2008 Share Napisano 11 Sierpnia 2008 do wątku Tigermeet, przyklejony jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swistak1541804957 Napisano 11 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2008 Ale ja go chyba będę robił w innych barwach (bo te "paski" na pewno mi nie wyjdą :p) na przykład takich: http://www.aeroflight.co.uk/types/international/panavia/tornado/tornado%20ecr%20upper%20heyford%201991.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 11 Sierpnia 2008 Share Napisano 11 Sierpnia 2008 To co pokazałeś w linku to raczej Tornado IDS a nie ECR... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grześ1541804924 Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Witam, mam pytanie. Jak jest z dokładnością wykonania samolotów w skali 1:144 ? Mniej więcej wiadomo, czym większy model tym wierniejsza kopia (na pozór). Jestem bardzo ciekawy czy samoloty w 1:144 to np. staranie pomniejszone 1:48 bądź 1:72 zawierające dużą liczbę detali, czy po prostu 1:144 to model składający się z kilku części przypominający tylko samolot. Patrząc na Inbox-a, którego zaprezentował Swistak jestem skłonny pozostać przy pierwszej tezie. Życzę miłego i przyjemnego sklejania/składania ECR-a. Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swistak1541804957 Napisano 12 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Oto moja pierwsza relacja z budowy I Fotka nawet nawet wyszła Kabina pomalowana. Fotele już są w trakcie malowania. Może wystawię po południu fotki. P.S. Czy mógłby mi ktoś dać zdjęcie wnętrza kabiny?? (dokładniej kokpitu) Będę wdzięczny. Pozdrawiam Bartek Jak obiecałem, tak zrobiłem. Oto fotele: Edit... Edytuj swoje posty poprzez opcję zmień, i wstawiaj wykadrowane zdjęcia... Admin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi