rObO87 Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Model firmy Italeri: Model wykonany techniką Prosto z Pudła. Jedyne przeróbki to dorobione silniczki od wycieraczek (niewidoczne praktycznie) i łańcuch od wciągarki firmy ToroModel. Średnio z niego jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erykko Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Bardzo mi się podoba. Efekty przybrudzenia nieźle wyglądają, a poza tym to raczej nietypowy pojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Hm w sumie bardzo ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Podaj adres to wysle Ci ten karton, albo numer konta to przeleje te 2 zeta na nieg, bo widze ze cos nie mozesz sobie kupic i z uporem maniaka pokazujesz lawke - ktora mi osobiscie w tych upalach kojarzy sie z ogrodkiem piwnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi