Leszek.Sz. Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Witam. Ciąg dalszy drążenia F-15E, jakim kolorem (wg. Humbrola) malowane są bomby CBU 87? Aha, opcja szukaj była w użyciu. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Patyk, według Hasegawy bomby są malowane Olive Drab - kolor H52 z Gunze. Również Shull24 podaje ten kolor: http://www.shull24.com/images/4813i_big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 12 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Dzięki, właśnie skończyłem malować olive drab pactra A30-tylko to miałem z oliwkowych kolorów. Aero się płucze a ja idę przepłukać gardło( nie piszę czym bo młodzież nie śpi). Jutro te żółte paski położe i bombki gotowe. Pozdr Aha, jeszcze tylko wypiszę jakąś dedykację na tych bombkach(1/72) dla Ciebie za wsparcie merytoryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Hehehe.. .dzięki. Tym bardziej, że jak napiszesz po angielsku "For Nexus" to będzie to miało podwójne znaczenie Robisz relację z budowy F-15E, czy coś mi umknęło??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 12 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Nie robię relacji bo to zobowiązuje do systematycznych postępów w budowie ( przynajmniej ja to tak rozumiem). A u mnie to różnie bywa z czasem. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi