Yonex13 Napisano 18 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2008 Ale ten Sherman jest dobrze pomalowany ja nie chce go przemalować.... Kolor zostaje taki jak jest A30 Pactry 2 warstwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vis13 Napisano 18 Sierpnia 2008 Share Napisano 18 Sierpnia 2008 ... a może warto na ten czas Twoich umiejętności modelarskich poprawnie skleić model? Choćby osłonę przekładni na przedzie... jest "do góry nogami". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 18 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2008 "do góry nogami" Którę to miejsce modelu, bo nie wiem,nie znam się za dobrze na tym Shermanie... Aha jeszczę wrócę do tematu gąsek na wieży... Czarnym i przetrzeć GUNMETALem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vis13 Napisano 18 Sierpnia 2008 Share Napisano 18 Sierpnia 2008 Którę to miejsce modelu, bo nie wiem,nie znam się za dobrze na tym Shermanie... Przód, miejsce z białą gwiazdą, szczególnie ładnie widać TO miejsce z perspektywy zdjęcia okraszonego komentarzem Teraz z perspektywy patrzenia człowieka na ten czołg w sakli łan tu łan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 19 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Tą część przykleiłem zgodnie z instrukcją!! Przykleiłem tak jak było pokazane na instrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Pozwoliłem wkleić sobie zdjęcie, do którego link podałeś, bo tak długi link rozwala forum. Na przyszłość - po znalezieniu obrazka w google grafika klikasz na "Zobacz obraz w pełnym rozmiarze". Następnie kopiujesz adres obrazka z paska adresu i w poście umieszczasz pomiędzy znacznikami . Możesz to zrobić również używając opcji "Odpowiedz" - klikaszz na przycisk Img, wklejasz link, ponownie Img i voila! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 19 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Dziękuje za radę, nie wiedziałem o tym. Ale teraz będę już tak robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi