Mi2 Napisano 3 Marca 2023 Share Napisano 3 Marca 2023 Nowy, zamienię za inne śmigła np w 1/48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marian Napisano 6 Marca 2023 Share Napisano 6 Marca 2023 Jakie śmigła interesują kolege w drodze wymiany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mi2 Napisano 21 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2023 Najlepiej w 1/48 używane w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 27 Kwietnia 2023 Share Napisano 27 Kwietnia 2023 Jaki nr katalogowy tego mi-8 i czy masz jakieś dodatki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mi2 Napisano 20 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2023 Kalki polskie, nr katalogowy? Po chińsku coś tam napisali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi