MarcinR Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 Ma kilka pytań Chce skleić pierwszego trucka nie mam aerografu ani kompresora szlyszalem ze można malować spreyem Motip u mnie w sklepach takiego niema czy można np. pomalować go dupli color? Jaki podkład urzywać mógł by ktoś może podać linka do podkladu jakiegos dobrego. No to by było tyle Ps.Mogli byście podać kilka linków do sklepów internetowych gdzie są dość tanie modele i dużo chemi modelarskiej. Pozdrowniena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 można ja tak robię http://www.hobbysta.pl mojehobby.pl http://padrebooks.pl/e-sklep/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinR Napisano 26 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2008 Dziękuje bardzo za linki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 A jeszcze jedno jak malujesz sprajem to nakładaj cienką warstwę i dopiero jak 1 wyschnie daj następną powiedz co będziesz kleił i na jaki kolor będziesz malował to ci jeszcze coś podpowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinR Napisano 26 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2008 Wiem wiem ze nakłada się cienkie warstwy a nie 1 gruba bo potem powstają zacieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 Ale na przykład jesli malujesz na czerwono żółto pomarańczowo to albo plastik powinien być biały szary albo w takim kolorze jakim malujesz jesli jest ciemny musisz najpierw pomalować podkładem bo nie wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi