Hamilkar Napisano 7 Czerwca 2023 Share Napisano 7 Czerwca 2023 Dzień Dobry Koleżankom i Kolegom. Kupię jak w temacie model pojazdu Sahariana z firmy Italeri o nr kat. 6455. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miniex Napisano 10 Czerwca 2023 Share Napisano 10 Czerwca 2023 Witam, A może być zaczęty, nie pomalowany ? Zresztą bym musiał ogarnąć co tam jest zrobione. Nie zaglądałem do niego z 5 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 12 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2023 (edytowane) W dniu 10.06.2023 o 21:12, Miniex napisał: Witam, A może być zaczęty, nie pomalowany ? Zresztą bym musiał ogarnąć co tam jest zrobione. Nie zaglądałem do niego z 5 lat. Oczywiście, jak najbardziej moze być. Czekam na odpowiedź. Dziwne, bo nie miałem żadnego powiadomienia o Twojej odpowiedzi. Edytowane 12 Czerwca 2023 przez Hamilkar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miniex Napisano 12 Czerwca 2023 Share Napisano 12 Czerwca 2023 Witam, zaraz się przejdę i wyszukam. Wiem że napewno go nie skończę, wiec nie ma sensu trzymać. To co pamiętam to jakieś dodatki chyba miałem do niego ale wyjdzie w praniu jak odkopię pudło. Proszę czekać na informację. Porobię zdjęcia co tam jest zmajstrowane i okaże się czy warto ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miniex Napisano 12 Czerwca 2023 Share Napisano 12 Czerwca 2023 Proszę przejdźmy na prv aby nie powodować zbędnego zamieszania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 13 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2023 17 godzin temu, Miniex napisał: Proszę przejdźmy na prv aby nie powodować zbędnego zamieszania Cześć. Oczywiście, ja prosiłbym Ciebie o kontakt na mojego E-maila : p.glowa@op.pl. Jaka byś był tak miły i przesłał mi mailem zdjęcia zestawu, co tam pozlepiałeś . Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 21 Lipca 2023 Autor Share Napisano 21 Lipca 2023 Temat zamknięty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi