KamilN Napisano 20 Stycznia 2006 Share Napisano 20 Stycznia 2006 (edytowane) Czy znaleźli by się na tym forum ludzie, którzy pomogliby mi ustalić dokładniejsze dane samolotu, na któtym latał Roman N. - był bratem rodzonym mojego dziadka. Zginął on zestrzelony podczas nalotów bombowych na Francję... jeżeli znalazłby się ktoś skłonny do pomocy to rozwinę wątek... Informacje zbieram, bo chcę wykonac model wellingtona o oznaczeniach jednostki stryja. ... trumpeter w zapowiedziach na bieżący rok ma wydać ten samolot w 1:48 ale pewnie cena...... =[ Edytowane 22 Stycznia 2006 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilN Napisano 20 Stycznia 2006 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 8 Lutego 2006 Share Napisano 8 Lutego 2006 Ktory to dywizjon ? 300,301 czy 304 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi