Gumipoliku Napisano 20 Czerwca 2023 Share Napisano 20 Czerwca 2023 (edytowane) Oddam w dobre ręce, komuś komu może sprawić to radość. Nie znam się, nie interesuje mnie to, to całe modelarstwo, może to jest po prostu tylko do śmietnika. Mam model Mcdonnell Douglas DC-10 z polskich linii lotniczych LOT. Pochodzi on gdzieś z lat 88-93. I tyle co jestem w stanie na 100% napisać. Nie wiem jaka jest dokładnie skala, bo nic nigdzie nie jest napisane (długość całej ręki). Ostatnie 10 lat zbierał kurz na szafie. Starłem go z grubej warstwy kurzu, jest cały pożółkły, brakuje mu 1 silnika, naklejki ma jeszcze wszystkie, ale nie wiem co będzie przy dokładnym czyszczeniu. Model bezpośrednio z LOTu, ojciec kiedyś pracował tam. Reszta na zdjęciach. Odbiór osobisty w Warszawie. Do 23.06 lub dopiero po 03.07, ze względu na urlop. Edytowane 20 Czerwca 2023 przez Gumipoliku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 20 Czerwca 2023 Share Napisano 20 Czerwca 2023 (edytowane) perełka w starym malowaniu, szkoda tylko tego 10 letniego kurzu ; ) Edytowane 20 Czerwca 2023 przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi