gizmo1986 Napisano 30 Lipca 2006 Share Napisano 30 Lipca 2006 Witam, mam model su-30 mk w skali 1/48 i niewiem gdzie kupic maski do malowania kabiny szukałem wszedzie-chyba i niemoge znalezc pomocy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 30 Lipca 2006 Share Napisano 30 Lipca 2006 Szukaj do Su-27 UB. Tylko, czy ktos to robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 30 Lipca 2006 Share Napisano 30 Lipca 2006 Moim zdaniem to zbędny wydatek. W moim Su-27 kabinę okleiłem taśmą malarską osłabiając klej kilkakrotnie naklejając kawałek taśmy na szklankę. Po pocięciu na mniejsze paski ładnie się nakłada na kabinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 30 Lipca 2006 Autor Share Napisano 30 Lipca 2006 Moim zdaniem to zbędny wydatek. W moim Su-27 kabinę okleiłem taśmą malarską osłabiając klej kilkakrotnie naklejając kawałek taśmy na szklankę. Po pocięciu na mniejsze paski ładnie się nakłada na kabinę. dzieki:)o malarskiej niemyslalem stosowałem zwykła tasme.ale ona jakas taka dziwna byla.wielkie dzieki.oo mam pytanie widze z emasz fajne kamo.mam pytanie jak taki kamuflarz wykonac? bo w moim jest takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 30 Lipca 2006 Share Napisano 30 Lipca 2006 viewtopic.php?t=688 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 31 Lipca 2006 Share Napisano 31 Lipca 2006 OOOO gulus był szybki jak trujące grzybki Taśma malarska dobre nożyczki i szczere chęci. Kolory to: jasny niebieski MM 2132 ciemny niebieski MM 2131+1594 w proporcji 3:1 szary MM 7123 Dysze i blachy metalizery MM 1402,1404,1406. Przebarwienia to niebieski clear Revell. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi