karwas Napisano 18 Sierpnia 2023 Share Napisano 18 Sierpnia 2023 Witam, potrzebuje kalek do F-4J Phantom II Show Time 100 z Hasegawa PT6 - 1/48, może komuś zostały jakieś resztki, ja niestety mam mocno niekompletna a chciał bym wykonać wersję malowania z pudełka. Oczywiście odkupię jak coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karwas Napisano 8 Września 2023 Autor Share Napisano 8 Września 2023 Tak się przypomnę, może ktoś ma resztki kalkomanie po tym Phantomie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel.G Napisano 9 Września 2023 Share Napisano 9 Września 2023 Sprawdzę wieczorem czy mam kompletne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karwas Napisano 10 Września 2023 Autor Share Napisano 10 Września 2023 Ok. Czekam z niecierpliwością. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel.G Napisano 10 Września 2023 Share Napisano 10 Września 2023 Mam te kaleki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karwas Napisano 10 Września 2023 Autor Share Napisano 10 Września 2023 Dzięki. Niestety nie wyświetla Sue zdjęcie. Czy możesz wrzucić jeszcze raz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karwas Napisano 10 Września 2023 Autor Share Napisano 10 Września 2023 Ewentualnie wyślij na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi