Sjmport Napisano 16 Września 2023 Share Napisano 16 Września 2023 (edytowane) Wideo z in-boxu Zlin Z-42M: https://youtu.be/gJ9jffDjiDo?si=IWuzi8keiBd-zoik Edytowane 16 Września 2023 przez Sjmport 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 17 Września 2023 Share Napisano 17 Września 2023 Kolego, obejrzyj najpierw potem publikuj. 1. Wystarczy wpisać znaki i wyjdzie informacja o właścicielu samolotu. Malowanie "niemieckie" jest na Zlinie z Przasnysza. 2. Przednioogonowiec??! 3. Statecznik poziomy, tylny??! 4. Zestaw kalkomani zestawowy.. Model jest prościutki, ale inbox wymaga ciut pracy. Może warto zrobić o połowę krótszy, a tylko konkrety? Może następny będzie lepszy. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 18 Września 2023 Autor Share Napisano 18 Września 2023 Co do oznaczeń: opieram się na informacjach podanych przez producenta. Tutaj jest zlewka, a ja nie szukam informacji w necie jak i tak mam zamiar robić inne Informacje takowe powinien dać producent HB olał temat. Oczywiście przyjmuję uwagę. Przednioogonowiec to moje przejęzyczenie. Statecznik podobnie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 18 Września 2023 Share Napisano 18 Września 2023 Spoko, dobrze, że chcesz powalczyć z tematem. Domowy inbox to trudny temat. Lepiej korygować na początku, potem może być tylko lepiej. PS: SP-AKF i łaciaty, to ten sam samolot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 18 Września 2023 Autor Share Napisano 18 Września 2023 Zauważyłem, że to ten sam tylko inne malowanie podpowiada to właśnie SP-AFK na obu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi