Godfryd Napisano 30 Lipca 2006 Share Napisano 30 Lipca 2006 Bamboocha! Modelik sklejony, by sobie umilic czas przy tigu. Posklejałem go w jedną noc, pomalowałem w drugą, a potem trzy dni poprawiałem Musze przyznać, że modelik ma wiele uproszczeń, jednak na moje potrzeby był idealny Malowany Tamiyami, Pactrami oraz pierwszymi w mym życiu humbrolami. Wyszło co wyszło- daje wam to do oceny pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 30 Lipca 2006 Share Napisano 30 Lipca 2006 Prezentuje się fajnie, ale mogłeś trochę więcej czasu poświęcić oszlifowaniu paru rzeczy ( lufa, koła ...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 30 Lipca 2006 Autor Share Napisano 30 Lipca 2006 Bamboocha! Gulus masz racje. Tak uczciwie to tam i by zaszpachlować trzeba było. No ale jest jhak jest pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 30 Lipca 2006 Share Napisano 30 Lipca 2006 Pewnie i tak, na półczece, działko prezentuje się sympatycznie, ale nie szkoda Ci tych widzialnych śladów łaczenia na lufie, na przykład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 30 Lipca 2006 Autor Share Napisano 30 Lipca 2006 Juz poprawiłem. Dzięki za motywacje gulus. Fotki robione przy lampce jutro bedą lepsze pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 30 Lipca 2006 Share Napisano 30 Lipca 2006 No, prawie całą lufę poprawiłeś. Trzeba będzie ją podmalować? Czemu ostrze siekierki tak zczerniało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 30 Lipca 2006 Autor Share Napisano 30 Lipca 2006 Juz jest na tym zdjęciu. Cos nie gra?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 31 Lipca 2006 Autor Share Napisano 31 Lipca 2006 Zaczołem skrobać podstawke: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 1 Sierpnia 2006 Share Napisano 1 Sierpnia 2006 Podstawkę skrobiesz od całkowitego zera? Ładnie zaczyna wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 1 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2006 No od zera. W plłycie gipsowo-kartonowej. Tak mi to wyszło: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 1 Sierpnia 2006 Share Napisano 1 Sierpnia 2006 Trochę pustawo jak na dioramkę. Nawet trochę tak zrobionego gruzu dodałoby uroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 1 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2006 hmmm... nio nie wiem... spróbuje pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Sierpnia 2006 Share Napisano 1 Sierpnia 2006 Lufa krzywa , koła nie domalowane , ślady po łączeniach nie za szpachlowane , zamek działa jakiś pomazany , samochody w tle , ślady po kleju. Szczerze za niczym to nie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 1 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2006 Ale rafhart powiedz no mi chłopie(?) dlaczego uważasz że nieestetycznie pomalowany (wiesz ja tam dobrym modelarzem nie jestem ale na [przyszlość żeby sie naumieć??) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi