tuchaj Napisano 3 Października 2023 Share Napisano 3 Października 2023 https://www.oskard.tychy.pl/xxxii_otwarte_mistrzostwa_slaska_redukcyjnych_modeli_plastikowych Dopiero dzisiaj się dowiedziałem i wrzucam to info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 18 Października 2023 Share Napisano 18 Października 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 18 Października 2023 Share Napisano 18 Października 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 18 Października 2023 Share Napisano 18 Października 2023 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid027y6bvYQxQgnxhfJU65vDPRTyjFqZ2oWmqjcPTCXgTdvZ1V7XkhuvV8rMBrEmg9eZl&id=100024476302390 Tutaj link do pełnej fotorelacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 22 Października 2023 Share Napisano 22 Października 2023 Podziękowania dla organizatorów za XXXIII edycję. Również dziękuję za docenienie kilku moich prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tuchaj Napisano 23 Października 2023 Autor Share Napisano 23 Października 2023 Fajnie że dałeś tą fotorelację z tej wystawy, ja tam byłem tylko na chwilkę, obejrzałem i wyszedłem bo musiałem wyjechać z miasta. Zdjęcia które tutaj zamieściłeś są czytelne bo te na fb są tragicznej jakości. Ale plus za dobre chęci. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 23 Października 2023 Share Napisano 23 Października 2023 Ja na stronie mam dobrą jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi