TomaszDudek Napisano 14 Września 2008 Share Napisano 14 Września 2008 Oto mój model czekają go jeszcze poprawki oraz malowanie Jeśli macie jakieś uwagi sugestie piszcie niezwłocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 14 Września 2008 Share Napisano 14 Września 2008 Tragiczny jest ten model, dobrze byś zrobił jak byś kupił panzer 4 z dragona i zamienił je podwoziami. Sporo poprawek trzeba w nim zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 14 Września 2008 Share Napisano 14 Września 2008 oczywiscie z lufami cos zrobisz bo bardziej krzywe niz proste sa o i juz czuje ze zaraz radykalowie beda sie wypowiadac i mowic ze tam w podwoziu powinno byc 24 widoczne sruby a jest 25 itp. itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 14 Września 2008 Autor Share Napisano 14 Września 2008 peter one nie są przyklejone dlatego latają jak chcą Dumo staroć to jest ale innego niema. A bardzo chciałem go mieć. chodzi ci o sam model czy ja go tak tragicznie polepiłem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi