jacek123 Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 Chciałbym zrobić makietę 100cm na 50cm,z 2 wojny światowej i nie wiem od czego mam zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 zacznij od zastanowienia się nad tym co tam ma być, a nie od wymiarów :] zrób modele, rozplanuj wszystko na podstawie, napisz albo narysuj jak ma to wyglądać i napisz konkretnie czego nie umiesz zrobić albo nie wiesz jak :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rubid Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 Dokładnie tak jak napisał FAZZY Najpierw musisz mieć pomysł. Wymyśl jakąś scenkę, coś co chcesz przedstawić. Potem zacznij gromadzić materiały. Takie sprawy jak wymiary to sprawa drugorzędna Na nią też przyjdzie czas :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 jacek123 na początek polecam ci zestawy mirage hobby jest tam gotowa podstawa i pojazdy do niej dopasowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 nie wiem od czego mam zacząć Neutral Na pewno, nie od takiego kolosa(nawet jak ma to być 1:35 albo mniejsza) ! Umiesz kleić i malować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek123 Napisano 15 Września 2008 Autor Share Napisano 15 Września 2008 A może ktoś mi poda jakieś strony dużych makiet 2 wojny światowej w skali 1:35,bo ja nie mogę zależ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 Rozejrzyj się po temacie z imprezami i obejrzyj zdjęcia. viewforum.php?f=57 Również na naszym forum są pokazywane dioramy. Wystarczy poszukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek123 Napisano 20 Września 2008 Autor Share Napisano 20 Września 2008 Już wiem jak mam zrobić makietę,nawet już zacząłem robić,chce stworzyć bazę niemiecką Mam już cały materiał i plan budowy,tylko mi brakują modele i nie wiem jakie wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi