Skocz do zawartości

[S] PzKpfw VI Tiger - Hachette - 1:16

Endrju

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam do sprzedania częściowo złożony model PzKpfw VI Tiger wydawnictwa Hachette w skali 1:16. Teoretycznie model jest kompletny ale model odziedziczyłem w stanie częściowo złożonym i niestety nie jestem w stanie zagwarantować pełnego ukompletowania a sam nie posiadam wiedzy do zweryfikowania jego stanu. Z tego powodu preferuję sprzedaż koledze z Sobótki, Wrocławia, Wałbrzycha, Świdnicy, Trzebnicy, Milicza, Oleśnicy lub okolic. Bywam w tych miejscowościach więc była by możliwość osobistego przekazania modelu bez kosztów transportu oraz zweryfikowania na miejscu stanu modelu. Nie wykluczam oczywiście opcji sprzedaży poza wskazany rejon. W takiej sytuacji koszty transportu i sposób dostawy będę uzgadniał indywidualnie. Cena modelu 500 zł z opcją negocjacji. Zainteresowanych proszę o informację na priv.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.