szlachcik1 Napisano 4 Października 2008 Autor Share Napisano 4 Października 2008 Już mam karabinek!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 5 Października 2008 Autor Share Napisano 5 Października 2008 Maxim już gotowy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 7 Października 2008 Share Napisano 7 Października 2008 szlachcik1, szczerze, to niezaspecjalnie ten karabinek wyglada(przydaloby sie jednak także wykadrować te zdjęcia) Chociazby tak: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 8 Października 2008 Autor Share Napisano 8 Października 2008 Nie no przesada :P tak to on w rzeczywistości na pewno nie wygląda - kadrowanie jeszcze bardziej psuje efekt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 8 Października 2008 Share Napisano 8 Października 2008 Nie rozumiem czego się koledzy czepiają, moim zdaniem dorabianie części samemu do modelu czyni go lepszym i dla samego wykonawcy daje większą frajdę. Ktoś powiedział że są za grube... no cóż chyba robiłeś to z balsy a nie wiem czy jest jakaś cięsza od tej którą użyłeś... Pozdrawim i kibicuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 9 Października 2008 Autor Share Napisano 9 Października 2008 i dla samego wykonawcy daje większą frajdę. Dokładnie tak, i to jeszcze jaką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 22 Listopada 2008 Autor Share Napisano 22 Listopada 2008 Po dłuższej przerwie powrót do pracy, zacząłem prace nad zimowym kamuflażem, na razie to pół drogi do finiszu, maska przyłożona luzem, tylnych kół brak bo masakra, aż człowiekowi się odechciewa: A tu z nudów, pozwoliłem sobie na zrobienie małej nędznej brzózki, jeszcze tylko kilka żółtych liści i będzie gotowa. Być może skuszę się na jakąś dioramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 28 Listopada 2008 Autor Share Napisano 28 Listopada 2008 Na dzień dzisiejszy zrobione (nie pomalowane) drewniane stopnie i druga para kół: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 30 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2008 Po dłuuuugiej przerwie wróciłem do modelu i nic w nim już nie zmieniam: teraz czas zrobić skrzynki i inne pierdółki na tył oraz dokończyć kurzenie (muszę kupić szarą pastele, bo wczoraj zapomniałem :( ) PS Przepraszam za zdjęcia jeżeli za ciemne, wkrótce zrobię jaśniejsze, cały czas uczę się na aparacie tych wszystkich opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 24 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2009 Z Podstawką też pomału do przodu, jeszcze tylko żywicą trochę wody, kałuż się porobi, koła u gaza się zamoczy i będzie gotowe... Myślę że fajnie wyszedł zamarznięty śnieg, lód po środku. Na żywca wygląda super Podstawka to fragment ulicy brukowanej, gdzie jest trochę gruzu a wszystko zamarznięte pod brudnym porozjeżdżanym śniegiem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi