Marek Świderski Napisano 7 Sierpnia 2006 Share Napisano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 11 Sierpnia 2006 Share Napisano 11 Sierpnia 2006 Wersja I to Sufa a ten D to Barak. A co do modelu to chyba wyparował bo go nie mogę znaleść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian_anna Napisano 30 Sierpnia 2006 Share Napisano 30 Sierpnia 2006 Wspomnienia.... To był pierwszy model do którego kupiłem humbrole takie jak podała instrukcja. Wcześniej albo nie malowałem albo kupowałem na oko. Niestety nie pomalowałem wnętrza kabiny no i raz mama połamała mi w nim koła. Teraz jest w wersji w locie i wisi pod sufitem. A było to chyba 8 lat temu. Może kiedyś na allegro się pojawi... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 30 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 30 Sierpnia 2006 Share Napisano 30 Sierpnia 2006 Gratuluje Ci Marku ambitnego planu przerobienia tego modelu na wersję I będziesz miał dużo do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 30 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi