albert091283 Napisano 17 Października 2008 Share Napisano 17 Października 2008 Albo Gunze Sangyo No. 64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 17 Października 2008 Share Napisano 17 Października 2008 ja do Spitka używałem Dark Green Model Mastera tu jest na moim Lancasterze: http://mojehobby.pl/szczegoly.php?przedm=1311146&grupa_p=4&grupa_rek[4]=1275856 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neon190 Napisano 20 Października 2008 Autor Share Napisano 20 Października 2008 dziś idę kupić Dark Green Model MAster`a hehe kurde kolo mnie w błąd wprowadził już przemalowałem całość na na szaro wiec teraz zielone plamki i będzie cud miód i orzeszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neon190 Napisano 11 Marca 2009 Autor Share Napisano 11 Marca 2009 Model został ukończony w 98% a dla czego w 98% bo jeszcze zostało tare malusich nie doróbek do podmalowania i podstaweczka. Generalnie jest to mój 1-wszy model malowany aerografem, 1-wszy skończony wiec proszę o wyrozumiałość mam nadzieje ze będzie sie podobać choć jak patrze na modele z forum to wstyd pokazywać to co ja zrobiłem ale trzeba pamietać o tym ze sie dopiero uczę. POZDRAWIAM WSZYSTKICH MODELARZY a oto zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi