maslo Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 Witam! W tym temacie przeprowadze relacje z budowy modelu Nissan Silvia S15 tuning firmy AOSHIMA.Model kupiłem sobię na urodziki .Fotki zamieszczę za niedługo. Jest to mój pierwszy model robiony Aero więc jeżeli macie jakiekolwiek rady a propo malowania to z chęcią je przyjme. Narazie pomalowałem już kaste oraz rzeczy z nią zwiazane taki jak: spojlery,maska,body i lusterka.Kasta jest pomalowana po bokach czerwonym Ferrari (paleta revella) i czarnym matowym na górze (dach maska klapa bagażnika i tylny bodykit).Jutro mam zamiar jeszcze doprawić kaste o detale(uszczelki, klamka i boczne światła skrętu).Maskę i przedi bodykit doprawiłem już o kratki.Przykleiłem je taśmą zabezpieczającą ponieważ z doświadczenia wiem że klejem to mi raczej kipsko wychodzi.Model będę robił głównie weekendami (lekcje ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maslo Napisano 11 Października 2008 Autor Share Napisano 11 Października 2008 Witam po dłuższej przerwie. Model prawie ukończony zostaje tylko połączyć karoserie z podwoziem i miedzy to wsadzic siedzenia z resztą.niestety okazało się że był to model bez silnika :/ ,ale przynajmniej było zawieszenie dobre do zzrobienia. Co do zdjęć to raczej ich nie bedzie z budowy (bo nie ma sensu już robić) tylko zaproszę do galerii w najbliższym czasie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi