Sjmport Napisano 8 Marca Share Napisano 8 Marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 8 Marca Share Napisano 8 Marca A może jednak coś napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 8 Marca Autor Share Napisano 8 Marca 2 godziny temu, India napisał: A może jednak coś napisać? W in-box nie stosuje już formy pisanej. Zmieniłem to na formę wideo. Taką sobie regułę na kanał YT zrobiłem. Dla mnie filmik w chwili obecnej łatwiej zrobić. Tekst pisany to korekta, obróbka zdjęć - niestety nie mam osób do pomocy, a czas na hobby ograniczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 8 Marca Share Napisano 8 Marca Oj stosuje, stosuje... Wiem, tak jest łatwiej, szybciej, "nowocześniej". Tyle, że część ludzi woli po staremu, bo może się dokładniej przyjrzeć zdjęciom, a nie przelecieć ... Szacun za chęci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 8 Marca Autor Share Napisano 8 Marca Z tym nie stosuje, odnosiłem do mojego podejścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi