Zekar Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 Witam! Oto moja pierwsza galeria ,mam nadzieje ,że się spodoba. Model to produkt Revella sklejony już jakiś czas temu.Był to pierwszy model WP na wschodzie w mojej kolekcji , ponieważ sklejam głównie niemiecką pancerke.No ale dosyć gadania przejdźmy do rzeczy Prosze o wasze opinie i uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 Wrzuć więcej fot Model wporzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 przyciąga uwagę szpara po lewej stronie wieży... Model ogólnie jest spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł94 Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 Jaką farbką malowany? Wiem, że możesz nie pamiętać, ale może przypadkiem, bo podoba mi się ten odcień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Longer08 Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 A czym malowałeś? Pędzelki czy aero? Model spoko tylko co to jest to "przebarwienie" przed beczką na 1. zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 4 Października 2008 Autor Share Napisano 4 Października 2008 Model malowałem pędzlami.A jeżeli chodzi o farbe to chyba agama polna zielen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 5 Października 2008 Share Napisano 5 Października 2008 Model spoko A ja będę narzekał. Klamry trzymające zbiorniki nie były ze skóry. Trochę je też niestety niechlujnie omalowałeś. Szpara po lewej na wieży, Farba z przodu kadłuba złapała chyba trochę paproszków? Wydechy są w kolorze zielonym, i nawet lekko nie okopcone.... Piła to chyba malowana była plakatówką????? Brakuje mu też washa..... Poza tym sympatycznie, ładnie położona farba. Obrałeś dobry kierunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 5 Października 2008 Autor Share Napisano 5 Października 2008 Dzięki za wszystkie uwagi ,może model wróci jeszcze na warsztat w celu naniesienia poprawek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 5 Października 2008 Share Napisano 5 Października 2008 I jeszcze z przodu między hakami powinny być ogniwa gąsienicy, a jak nie to zaszpachluj te otwory. I jeszcze tam mania otwierania włazów gdy w środku jest czarna dziura. Osobiście uważam, że to nie potrzebne. Pozdrawiam I.Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Longer08 Napisano 6 Października 2008 Share Napisano 6 Października 2008 A ja będę narzekał. Chodziło mi o to że jak na pierwszy (lub jeden z pierwszych) jest ok. Jak też zaczynam i jakoś specjalnie lepiej mi to nie wychodzi wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 6 Października 2008 Autor Share Napisano 6 Października 2008 Wiem ,że model pozostawia wiele do życzenia ale powtarzam model klejony juz troche czasu temu.Nie miałem opanowanych wtedy jeszcze wielu technik,chociaż wydaje mi sie ,że nadal moje umiejętności modelarskie są na przeciętnym poziomie.Ale w końcu człowiek uczy się czałe życie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi