Vsk9 Napisano 12 Maja Share Napisano 12 Maja (edytowane) Witam, jak w temacie - poszukuję modelu Revell 03055 (LVT-(A)1 AMTANK). Edytowane 16 Maja przez Vsk9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 13 Maja Share Napisano 13 Maja Italerke chyba szybciej znajdziesz.. I proponuję poszukać zamiennika na gąski.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vsk9 Napisano 13 Maja Autor Share Napisano 13 Maja Revell ma ciekawsze kalki, ale jak go nie znajdę to dobre i będzie Italeri. A co do gąsienic to widziałem, że E.T. Model robi, choć nie wiem jak z ich jakością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 13 Maja Share Napisano 13 Maja Ja wybrałem friule..a co do malowania TK odezwij się na priv, podzielę się bo sam dostalem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vsk9 Napisano 16 Maja Autor Share Napisano 16 Maja Podbijam, od biedy przygarnę też ten sam model od Italeri tj. Italeri 6384. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vsk9 Napisano 27 Maja Autor Share Napisano 27 Maja Temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi