gruby0606 Napisano 16 Czerwca Share Napisano 16 Czerwca Witam Do sprzedania mam żaglowiec le soleil royal firmy Heller w skali 1:100 . Minusem zestawu jest mocno sfatygowane i posklejane taśmami pudełko (takie sam kupiłem już) kilka elementów poza ramkami sprawdzałem wszystkie części są. Jak widać na zdjęciach wile ra.ek jest jeszcze w foliach . Sprzedaje bo brakuje mi czasu i chyba już chcecie na złożenie tego pięknego Okrętu. Model w sklepie to koszt od 1000zl w górę. Ja chce 550zl plus 15 zł wysyłką kurierem . Model za ezbiecze dodatkowymi kartonami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruby0606 Napisano 19 Czerwca Autor Share Napisano 19 Czerwca Up nowa cena 500 z moją wysyłką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruby0606 Napisano 1 Lipca Autor Share Napisano 1 Lipca Up cena do lekkich negocjacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruby0606 Napisano 9 Lipca Autor Share Napisano 9 Lipca Sprzedane do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi