ShaDow FoX Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 Witam, odkupiłem taką figurkę i mam problem, nie wiem jakie kalkomanie zastosować na mundur, Niemiec ma być z rosyjskiego lata, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tiergarten Napisano 23 Czerwca 2009 Share Napisano 23 Czerwca 2009 Myślę ,ze najpierw mógłbyś wrzucić parę fotek tej figurki i napisać z jakiego jest okresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 29 Czerwca 2009 Share Napisano 29 Czerwca 2009 No bo bez fotek to nic nie pomozemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 29 Czerwca 2009 Share Napisano 29 Czerwca 2009 gdyby koledzy rzeczywiście byli tacy skorzy do pomocy to wpadli by na to, że wystarczy wpisać nazwę figurki, skalę i producenta w wyszukiwarkę i "samosieznajdzie" :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi