Tom71 Napisano 13 Września 2024 Share Napisano 13 Września 2024 (edytowane) Kupię zasobnik na wieżę taki jak na zdjęciu do pz. III j radio control, potrzebuje też koła napinające i napędowe. Edytowane 13 Października 2024 przez Tom71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 16 Września 2024 Share Napisano 16 Września 2024 Jak chcesz to mam koła z Tamki. Napisz mi PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom71 Napisano 23 Września 2024 Autor Share Napisano 23 Września 2024 Koła już mam. Dziękuję Konrad. Reszta aktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom71 Napisano 8 Października 2024 Autor Share Napisano 8 Października 2024 Up! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi