bloodmanpl Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 Witam ... Jestem początkującym modelarzem, składam model Kfir C7 z Italeri ... I nie wiem jak go pomalować ... muszę z 2-3 warstwy dać, żeby jako tako to wyglądało .... Pomożecie ? Widać też często ślady po pędzlach ... Robię tak: pomaluję jedną warstwę, czekam kilka h, potem znowu .. i potem jakoś zaczyna to wyglądać ... Ale nie wiem, czy robię to dobrze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Longer08 Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 Dekalog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodmanpl Napisano 22 Października 2008 Autor Share Napisano 22 Października 2008 właśnie doeszedłęm do nie go dzięx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi