Krzysiek12 Napisano 21 Października Share Napisano 21 Października Kupię wnętrze jakiegoś niemieckiego czołgu np pz 38(t) lub panzer 1/2 Zależy mi głównie na przekładni Mogą być też inne elementy Np silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom71 Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października Popatrzę po pracy powinienem mieć silnik do pz. IV i może coś jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom71 Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października Szukam ale na razie znalazłem tylko elementy wnętrza od hotchkissa w zasadzie od dwóch. To Francuz ale Niemcy używali jak chcesz to oddam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października A jak nie masz hotchkusa to ja vie sorzedam swojego w okazyjnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi