Thomson9 Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Witam! Zamierzam wykonać Demaga D7 Italeri 1/35 w zimowym malowaniu. Postanowiłem dodać do modelu coś od siebie... Jak narazie model prezentuje się jak na zdjęciach. Liczę na porady i komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Jeszcze na tym etapie, proponowałbym nieco podciagnąc szpachlą tylnie,lewą część błotnika na styku z burta, a w środku,w pace te 2 dziurki po wypychaczach zatknał, takze szpachlą;) Jeśli ten brezencik ma byc finalny to ciutkę za mało dolega w niektórych miejscach - co w sumie i tak niczego nie zmieni, w zimie mogło nabrac takich kształtów, niemniej ja bym troszke go podciagnął. Łyżeczce nieco podniósł kat natarcia na śnieg,a udołu dodał minimalny stozek by śnieg rozsuwał sie na boki - ode mnie tyle, moze jeszcze ktos..cos dorzuci. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 25 Października 2008 Autor Share Napisano 25 Października 2008 Ten brazent nie jest jeszcze na stałe. Jak będę go nakładał na stałe to troche go popodklejam. Lemiesz czeka jeszcze na dalsza obróbkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 30 Października 2008 Autor Share Napisano 30 Października 2008 Troche podłubałem i wyszło coś takiego. Model czeka jeszcze na kilka filtrów i białą farbę Co zmienić? Co poprwaić? Czekam na wasze komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi