dorian1997 Napisano 8 Lutego Share Napisano 8 Lutego (edytowane) W dniu 7.02.2025 o 13:57, zenek_65 napisał: Obecnie model został pomalowany i czeka na kalki - nie wiem ile to potrwa. Na koniec pozostanie doklejenie jeszcze kilka anten. A tak prezentuje się mój.Tylko u mnie całość w środku od kabiny pilota, nawigatora, celowniczego, po komorę bombowa, silnik, komorę silnika i siedzisko tylniego strzela to zrobiłem wszystko od podstaw.Silnik na drugim skrzydle jest tak samo zrobiony jak ten otwarty Edytowane 8 Lutego przez dorian1997 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 8 Lutego Autor Share Napisano 8 Lutego Oglądałem ten model w muzeum w Dęblinie - super wygląda. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorian1997 Napisano 8 Lutego Share Napisano 8 Lutego Teraz, zenek_65 napisał: Oglądałem ten model w muzeum w Dęblinie - super wygląda. Gratuluję Dzięki, ale roboty było od cholery i rok czasu budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 8 Lutego Autor Share Napisano 8 Lutego Tylko rok? To tempo duże jak na takie przeróbki. Jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi