Tom71 Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia Nabędę najchętniej drogą wymiany model icm 35462 krupp l3h163 kfz 72 German radio communication truck. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarecki720 Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia Co oferujesz na wymianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom71 Napisano 2 Stycznia Autor Share Napisano 2 Stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom71 Napisano 2 Stycznia Autor Share Napisano 2 Stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarecki720 Napisano 3 Stycznia Share Napisano 3 Stycznia Chevrolet C15A mnie by interesował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom71 Napisano 3 Stycznia Autor Share Napisano 3 Stycznia Możemy wymienić. Masz tam jeszcze żywiczne koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarecki720 Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia Sorry za zamieszanie ale , mimo iż mam ten model w spisie nie mogę go znaleźć w swoim zbiorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom71 Napisano 12 Stycznia Autor Share Napisano 12 Stycznia Czyli jak dobrze rozumuję nie jesteś zainteresowany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom71 Napisano 12 Stycznia Autor Share Napisano 12 Stycznia Czyli kruppa nie możesz znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi