Azorian Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia Dzień dobry. Poszukuję używanego kompresora olejowego w dobrym stanie. Chodzi mi o urządzenie ze zbiornikiem 3-6 l, ze względu na ograniczoną ilość miejsca. Może ktoś chciałby sprzedać urządzenie fabryczne ale lodówkowiec też mile widziany. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bossman Napisano 15 Stycznia Share Napisano 15 Stycznia Jeżeli jesteś nadal zainteresowany zadzwoń > 721669161 Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azorian Napisano Czwartek o 16:56 Autor Share Napisano Czwartek o 16:56 W dniu 14.01.2025 o 16:15, mirage3 napisał: Dziękuje za namiary, zgłosiłem się i kupiłem. Expand W dniu 15.01.2025 o 12:26, Bossman napisał: Jeżeli jesteś nadal zainteresowany zadzwoń > 721669161 Pozdrawiam ! Expand Jak po konkretny kompresor, to do Bossmana Można się dowiedzieć przy okazji wielu użytecznych rzeczy od doświadczonego modelarza i popatrzeć na pięknie wykonane modele. Polecam odbiór osobisty. Jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi