Nikt93 Napisano Niedziela o 11:51 Share Napisano Niedziela o 11:51 (edytowane) Witam wszystkich, W sumie to moja pierwsza recenzja, a przedstawiam wam na zamówienie przyczepkę Niewiadówkę N126 z druku 3D od kolegi, który prowadzi fanpage na facebooku pod tytułem JK Model Parts. Co do jakości druku jest jak dla mnie całkiem spoko, ale jak każdy zna druk 3d w 8k, czy większej rozdzielczości zawsze znajdą się jakieś niedociągnięcia, a tym bardziej w tak dużej skali, co zamówiłem do mojego Malucha od MCG w skali 1:18. Sam zestaw składa się jak klocki lego, a oprócz samych części jeszcze są z przeźroczystej zywicy klosze migaczy, świateł, oraz kopyta do samodzielnego wykonania szyb z foli do bindowania, albo innego materiału na gorąco. Będą jescze drobne poprawki jak nowe chlapacze z logiem Niewiadów, oraz górne półki, a dalej to już robota dla mnie i niezłe wyzwanie Link do większej ilości fotek i jak całość wygląda https://postimg.cc/gallery/rTXc3mj PS. Poskładałem na chwilę obecną na sucho za pomoca patafixa. Edytowane Niedziela o 11:52 przez Nikt93 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi