Grzegorz Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 BMP-3 na zdjęciach z Parady zwycięstwa 2008… Zdjęcia otrzymałem drogą elektroniczna od hobbystów z FR… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 Dzięki za zdjęcia, przydadzą się w kolejnym projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 a może odgrzebie starego Skifa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 a może odgrzebie starego Skifa Ja ?? Może... Ale inne kamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 peter napisał: a może odgrzebie starego Skifa Smile Ja ?? Może... Ale inne kamo "a może odgrzebię starego Skifa" ta wypowiedź dotyczy mnie czyli peter który to ja posiadam Skifa ja też inne kamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi