Sudus Napisano 3 Lutego Share Napisano 3 Lutego Dzień dobry Będąc w Radomiu w 2023 roku na pokazach lotniczych , zaintrygowały mnie dwa samoloty w oryginalnych malowaniach. Duński F-16 i właśnie Eurofighter RAF-u. Duńskiego juz mam w kolekcji Też go już prezentowałem https://modelwork.pl/topic/55252-f-16am-falcon-e-191-dannebrog-800-år-royal-danish-af-kinetic-148/#comment-978146 Teraz przyszedł czas na Typhoona. Jako że lubie tak malowane samoloty nie mogło być inaczej . Jest to model Revell. Do kokpitu wstawiłem blaszki Eduarda, wnęki podwozia Airesa i koła z Reskita. Kalkomanie zestawowe z czego flagę Union Jack na górnych i dolnych powierzchniach skrzydeł malowałem. Niestety przy polerowaniu pękła mi owiewka. Ale zamówiłem już nową. Zapłaciłem za przesyłkę i powinna być już w drodze do mnie Model malowany farbami Tamyia i Life Color. Pozdrawiam Piotr 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi