talex0 Napisano 28 Lutego Share Napisano 28 Lutego (edytowane) Witajcie Panie i Panowie z radością chcę przekazać wiadomość, że po raz kolejny, już trzeci, udało się zorganizować Mielecki Konkurs Modelarski "Lotnicze klimaty 2025" . Tak jak w ubiegłym roku będzie to jednodniowy konkurs, który odbędzie się dnia 05.04.2025r. w Samorządowym Centrum Kultury w Mielcu i będzie towarzyszył XV Festiwalowi Nauki i Techniki. Serdecznie zapraszamy wszystkich modelarzy, którzy mają ochotę wystartować w konkursie lub tylko pokazać swoje modele na wystawie. W ramach wystawy zapraszamy również modelarzy, którzy chcieliby pokazać swoje modele nie związane tematyką konkursu: pojazdy, budowle, statki, figurki i co tylko wymarzy modelarska fantazja Niezbędne informacje znajdziecie tutaj Bezpośredni link do formularza rejestracyjnego tutaj Pozdrawiam. Tomek Edytowane 4 Marca przez talex0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talex0 Napisano 4 Marca Autor Share Napisano 4 Marca (edytowane) Witajcie Powoli dopinamy wszystkie sprawy związane z organizacją Konkursu. Oprócz Sponsorów ubiegłorocznych, którzy i w tym roku nie zawiedli: CKPiDN Mielec LEONARDO Gardner Aerospace Mielec Computers Net Arma Hobby Wydawnictwo Stratus ... pozyskujemy również nowych: TOP-GAZ Moje Hobby .... i proces ten nadal trwa. Dziękujemy naszym Sponsorom !!! Pozdrawiam. Tomek Edytowane 4 Marca przez talex0 Nie zapisuje się link do Moje Hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talex0 Napisano 4 Marca Autor Share Napisano 4 Marca (edytowane) Nie wiem dlaczego, ale w poprzednim poście nie udało mi się w żaden sposób umieścić linka do strony sklepu internetowego Moje Hobby pl. Może teraz się uda? Moje Hobby Edytowane 4 Marca przez talex0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talex0 Napisano 4 Marca Autor Share Napisano 4 Marca Dalej nic z tego. Skoro link nie działa, to może grafika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 6 Kwietnia Share Napisano 6 Kwietnia Byłem pierwszy raz,bardzo fajna impreza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi