Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witajcie  :)
Panie i Panowie z radością chcę przekazać wiadomość, że po raz kolejny, już trzeci, udało się zorganizować Mielecki Konkurs Modelarski "Lotnicze klimaty 2025" . Tak jak w ubiegłym roku będzie to jednodniowy konkurs, który odbędzie się dnia 05.04.2025r. w Samorządowym Centrum Kultury w Mielcu i będzie towarzyszył XV Festiwalowi Nauki i Techniki.

Serdecznie zapraszamy wszystkich modelarzy, którzy mają ochotę wystartować w konkursie lub tylko pokazać swoje modele na wystawie. W ramach wystawy zapraszamy również modelarzy, którzy chcieliby pokazać swoje modele nie związane tematyką konkursu: pojazdy, budowle, statki, figurki i co tylko wymarzy modelarska fantazja :D

Niezbędne informacje znajdziecie tutaj

Bezpośredni link do formularza rejestracyjnego tutaj

Pozdrawiam.
Tomek  

III MKM Lotnicze klimaty - 2025.jpg

Edytowane przez talex0
  • Like 1
Napisano (edytowane)

Witajcie :)

Powoli dopinamy wszystkie sprawy związane z  organizacją Konkursu.

Oprócz Sponsorów  ubiegłorocznych, którzy i w tym roku nie zawiedli:

CKPiDN Mielec

LEONARDO

Gardner Aerospace Mielec

Computers Net

Arma Hobby

Wydawnictwo Stratus

... pozyskujemy również nowych:

TOP-GAZ

Moje Hobby

.... i proces ten nadal trwa.

Dziękujemy naszym Sponsorom !!!

Pozdrawiam.

Tomek

Edytowane przez talex0
Nie zapisuje się link do Moje Hobby
Napisano (edytowane)

Nie wiem dlaczego, ale w poprzednim poście nie udało mi się  w żaden sposób umieścić linka do strony sklepu internetowego Moje Hobby pl.

Może teraz się uda?

Moje Hobby

Edytowane przez talex0
Napisano

Dalej nic z tego.

Skoro link nie działa, to może grafika.

11.png

• 1 month later...