JTModeling Napisano 28 Lutego 2025 Napisano 28 Lutego 2025 (edytowane) Edytowane 28 Lutego 2025 przez JTModeling Cytuj
winrich Napisano 28 Lutego 2025 Napisano 28 Lutego 2025 na plus malowanie miecza, kolczuga. wg mnie do poprawy malowanie w艂os贸w. nie przemawia do mnie ten bia艂y kolor. Spr贸buj po艂o偶y膰 w tym miejscu jaki艣 odcie艅 rudego.聽 Rozja艣nij sk贸rzany kaftan pomara艅cz膮 lub zpatynowanym jasnym zielonym. Cytuj
JTModeling Napisano 28 Lutego 2025 Autor Napisano 28 Lutego 2025 47 minut temu, winrich napisa艂: na plus malowanie miecza, kolczuga. wg mnie do poprawy malowanie w艂os贸w. nie przemawia do mnie ten bia艂y kolor. Spr贸buj po艂o偶y膰 w tym miejscu jaki艣 odcie艅 rudego.聽 Rozja艣nij sk贸rzany kaftan pomara艅cz膮 lub zpatynowanym jasnym zielonym. Og贸lnie to na zdj臋ciach wysz艂o, 偶e jest to bia艂y kolor bo normalnie k艂ad艂em szary. Zapewne powodem jest 艣wiat艂o. Je艣li chodzi o kaftan to wzorowa艂em si臋 na zdj臋ciach z filmu a tak偶e na innej licencjonowanej figurce zdecydowanie wi臋kszych rozmiar贸w. Dzi臋ki i pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.